Model IS-3

Druktransmitter

Voor toepassingen in gevaarlijke omgevingen

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Chemische, petrochemische industrie
  • Olie, aardgas
  • Machinebouw

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken van 0 ... 0,1 tot 0 ... 6.000 bar (0 ... 3 tot 0 ... 15.000 psi)
  • Goedgekeurd voor gebruik in gevaarlijke zones, bijv. ATEX, IECEx, FM en CSA
  • Geschikt voor SIL 2 conform IEC 61508/IEC 61511

Omschrijving

Voor de hoogste vereisten
De druktransmitters uit de IS-3-serie zijn speciaal ontworpen voor de hoogste industriele vereisten in gevaarlijke zones en beschikken over de algemene goedkeuringen, zoals ATEX, IECEx, FM en CSA, alsook een SIL-kwalificatie conform IEC 61508 / IEC 61511 voor gebruik in de procesindustrie.

Het model IS-3 druktransmitter is verkrijgbaar met meetbereiken tot 6.000 bar en is geschikt voor toepassingen variërend van algemene machinebouw tot hogedruktoepassingen.

Ontwerp
Alle met het procesmedium in aanraking komende onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn volledig gelast. Interne pakkingen worden volledig vermeden, zodat de eeheid met vrijwel alle media kan worden gebruikt. De robuuste behuizing is ook gemaakt van roestvrij staal en biedt een minimale spatwaterdichtheid van IP65. Er zijn eveneens IP68 uitvoeringen verkrijgbaar.

De membraanafdichtingen met vlakke procesaansluiting zijn bijzonder geschikt voor de meting van stroperige en verontreinigde media en garanderen te allen tijde probleemloze drukmeting.

De optionele veldbehuizing van de IS-3 garandeert werking onder extreme omgevingsomstandigheden en is bestand tegen zuren, basen, oliën en oplosmiddelen. Via de aansluiting van de veldbehuizing, geintegreerd in de kop van de behuizing, kan de elektrische bedrading snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

Voedingsspanning
De intrinsiek veilige varianten uit de IS-3-serie worden aangedreven via een geschikte repeatervoeding. Een ideale voedingsspanning wordt geleverd door de intrinsiek veilige repeatervoeding model IS-Barrier, zie “Accessoires”.

Met hoekige connector met 
vlakke procesaansluiting

Met hoekige connector met vlakke procesaansluiting

  • Met hoekige connector met 
vlakke procesaansluitingHogedrukuitvoeringMet veldkoffer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.