Modellen IPT-10, IPT-11

Procesdruktransmitter

Standaard versie met vlakke procesaansluiting

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Procestechniek
  • Farmaceutische industrie
  • Voedings- en drankenindustrie

Bijzondere eigenschappen

  • Ex bescherming per ATEX en FM
  • Voor toepassingen op SIL-2 (SIL-3)
  • Metalen en keramische meetcellen beschikbaar
  • Zeven verschillende casusvarianten
  • Configuratie via DTM (Device Type Manager) volgens FDT-concept (Field Device Tool), bijv. PACTware

Omschrijving

Met zijn 4 ... 20 mA, HART®, PROFIBUS® PA of FOUNDATION Fieldbus™ uitgangssignalen, gecombineerd met intrinsieke veiligheid of vlamwerende behuizing (volgens ATEX en FM), is het model IPT-1x bij uitstek geschikt voor toepassingen die deze kenmerken vereisen. De elektronica van al deze zenders, zelfs voor de explosieveilige variant, is intrinsiek veilig. Zo is het mogelijk om het instrument in EX-zones af te stellen terwijl het instrument onder spanning staat.

Veelzijdig in toepassing
Als gevolg van de beschikbare meetbereiken van 0 ... 0,1 bar tot 0 ... 4.000 bar en een vrij te kiezen turndown, kan het instrument in bijna elke toepassing worden gebruikt. Het grote aantal procesaansluitingen en de mogelijkheid om te kiezen tussen metalen en keramische meetcellen maakt het gebruik van deze zender in alle industrieën mogelijk.

Er zijn zeven verschillende behuizingsvarianten beschikbaar, waardoor het mogelijk is om een variant te kiezen die geschikt is voor elke gebruiksomgeving.

De behuizing zelf is 330° draaibaar en is verkrijgbaar in kunststof, aluminium en roestvrij staal. Een elektrolytisch gepolijste roestvrij stalen behuizing (316L) is beschikbaar om te voldoen aan de hoge eisen van de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Eenvoudige configuratie en bediening
Het onderhoud en de configuratie van het instrument wordt uitgevoerd met behulp van de optionele display- en bedieningsmodulen, die in vier posities kan worden gemonteerd. Het bedieningsmenu heeft een eenvoudige en vanzelfsprekende structuur en heeft standaard negen selecteerbare talen.

Als alternatief kunnen de bedrijfsparameters ook worden ingesteld met behulp van de PACTware™ gratis en niet-eigen configuratiesoftware. Een instrumentspecifieke DTM maakt een eenvoudige integratie in een corresponderend Distributed Control System mogelijk.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.