Model GA25

Analyse-instrument voor het bepalen van de concentratie SO2 SF6 gas

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Meting van het SO2-gehalte in met SF6 gevulde apparatuur

Bijzondere eigenschappen

  • Snelle testresultaten, meetduur ca. 2 minuten
  • Compact en laag gewicht
  • Onderhoudsvrij
  • Bediening via touchscreen
  • Lange batterijduur


Omschrijving

Het model GA10 analyse-instrument is een economische oplossing om de concentratie SO2 in met SF6-gas gevulde apparatuur te bepalen. De concentratie SO2 is een indicatie voor de aanwezigheid van decompositieproducten in SF6 gas.

Eenvoudig te gebruiken
Het voordeel van de GA25 boven conventionele testbuisjes voor eenmalig gebruik is de herhaalbaarheid van de gemeten waarde en de eenvoudige bediening. De electrochemische sensor kan, na een levensduur van 24 maanden, door de operator worden vervangen.

Snel en veilig
De GA25 werd ontwikkeld voor de snelle en accurate meting van SO2 (zwaveldioxide). Met zijn automatische druk- en stroomcontrole is de meting herhaalbaar en foute meting is dus uitgesloten. Tijdens de meting kan de bepaalde concentratie direct van het touchscreen worden afgelezen.

Milieuvriendelijk
Het testgas kan tijdelijk aan de uitlaat van de GA25 worden verzameld met een gasterugwinningszak, zodat het milieuschadelijke SF6-gas niet in de omringende atmosfeer komt.

Zodra de terugwinningszak vol is, kan het SF6-gas met behulp van een model GTU-10 gastransfereenheid in een gascilinder worden teruggepompt en vervolgens worden gerecycleerd of, afhankelijk van de gaskwaliteit, direct opnieuw worden gebruikt.