Model DPT-10

Verschildruktransmitter

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de verschildruktransmitter

 • Procestechniek
 • Chemische industrie
 • Petrochemische industrie
 • Voedings- en drankenindustrie
 • Machinebouw en installatiebouw

Bijzondere eigenschappen van de verschildruktransmitter

 • Hoge meetnauwkeurigheid
 • Schaalbare meetbereiken
 • Diverse goedkeuringen gevaarlijke zones
 • Zeven verschillende behuizingvarianten
 • Configuratie via DTM (Device Type Manager) conform FDT (Field Device Tool) - concept (bijv. PACTware)

Omschrijving

Met zijn 4 ... 20 mA, 4 ... 20 mA HART®, PROFIBUS® PA of FOUNDATION Fieldbus™ outputsignalen, gecombineerd met intrinsiek veilige of vlambestendige ontstekingsbeveiliging (conform ATEX) is de DPT-10 verschildruktransmitter ideaal geschikt voor toepassingen die deze kenmerken vereisen. De elektronica van alle transmitters met explosiebeveiliging, zelfs voor de vlambestendige variant, zijn intrinsiek veilig. Het is dus mogelijk het instrument in EX-zones af te stellen terwijl het instrument in gebruik is.

Veelzijdig in toepassing
De DPT-10 is geschikt voor veel industriële meetbehoeften, zoals stroommeting met verschildruk elementen, niveaumeting of filter- en pompbewaking. Met aangebrachte membraanafdichtingen is de DPT-10 verschildruktransmitter ook geschikt voor moeilijke procesomstandigheden. Dankzij de beschikbare meetbereiken van 0 ... 10 mbar tot 0 ... 40 bar en een statische drukbeperking tot 420 bar kan het instrument vrijwel in elke toepassing worden gebruikt. De interne digitale signaalverwerking, gecombineerd met bewezen sensoren, garandeert een hoge nauwkeurigheid en de beste langdurige stabiliteit.

Er zijn zeven verschillende behuizingsvarianten beschikbaar voor de DPT-10 verschildruktransmitter en dus is het mogelijk voor elke bedrijfsomgeving een geschikte variant te kiezen. De behuizing kan zelf 330° worden gedraaid en is verkrijgbaar in kunststof, aluminium en roestvrij staal. Een elektrolytisch gepolijste roestvrij stalen behuizing (316 L) is verkrijgbaar om te voldoen aan de hoogste eisen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie.

Eenvoudige configuratie en bediening
Service en configuratie van de DPT-10 verschildruktransmitter wordt doorgevoerd met het optionele display en bedieningsmodule, die in vier standen kan worden aangebracht. Het bedieningsmenu heeft een eenvoudige en zelfverklarende structuur en heeft standaard zeven selecteerbare talen. Eventueel kunnen de bedrijfsparameters met behulp van de gratis en niet aan eigendomsrechten gebonden PACTware™ configuratiesoftware worden ingesteld. Een instrumentspecifieke DTM zorgt voor een eenvoudige integratie in een betreffend Distributed Control System.

Verschildruktransmitter model DPT-10, behuizing met dubbele kamer

Verschildruktransmitter model DPT-10, behuizing met dubbele kamer

 • Verschildruktransmitter model DPT-10, behuizing met dubbele kamerVerschildruktransmitter model DPT-10, behuizing met enkele kamer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.