Model CTR5000

Precisie-thermometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de precisie-thermometer

  •  Precisie-thermometer voor zeer nauwkeurige temperatuurmetingen binnen een bereik van -200 ... +962 °C (-328 ... +1.763,6 °F)
  •  Referentie-instrument voor het testen, afstellen en kalibreren van temperatuurmeetinstrumenten in fabrieken en kalibratielaboratoria
  •  Autonoom, compleet systeem, eveneens geschikt voor metingen/lokale kalibraties

Bijzondere eigenschappen van de precisie-thermometer

  •  Temperatuurbereik -200 ... +962 °C (-328 ... +1.763,6 °F)
  •  Nauwkeurigheid: 0,01 °C, optioneel 0,005 °C
  •  Standaard 2 kanalen met optioneel 4 of 6 kanalen
  •  Kan worden uitgebreid tot een extra 64 kanalen met multiplexers
  •  SMART voeler herzien en bewerken

Beschrijving van de precisie-thermometer

Het model CTR5000 precisie-thermometer wordt standaard met twee kanalen geleverd, maar er zijn variaties verkrijgbaar met vier en zes kanalen, waarbij elk kanaal met tot 70 door gebruikers gedefinieerde volers kan werken en hierdoor ter plaatse kalibreert.

De precisie-thermometer kan eveneens een sequentiële kanaalscan maken met een gegevensloggingfunctie die ook naar een pc of USB-geheugenstick kan worden gezonden. De CTR5000 biedt tevens enkele, differentiële en alternatieve meetmodi met de mogelijkheid om direct vergelijkende kalibratie door te voeren.

Kies bij het gebruik van gekalibreerde voelers met de precisie-thermometer uit het opslaan van de kalibratiegegevens in het geheugen van het instrument of, wanneer ASL SMART voelers worden gebruikt, kunnen ze hierin worden ingevoerd.

De SMART voelergegevens kunnen ook herzien en bewerkt worden en ASL SMART voelers dus eenvoudig kalibreren. Het instrument kan ook coefficienten genereren van referentietemperatuur-/weerstand-gegevensparen.

De precisie-thermometer kan temperatuurbereiken meten om aan ITS 90, CVD, EN 60751 en IEC 751 normen te voldoen en resultaten leveren via een LC-display met achtergrondverlichting en grote numerieke, statistische of grafische informatie. Het wordt ook standaard met een USB-interface geleverd, maar optioneel zijn ook RS-232, IEEE of LAN-interfaces verkrijgbaar.

Om een betrouwbaarheid op lange termijn te waarborgen gebruikt de precisie-thermometer opbouwtechnologie zonder mechanische relais of potentiometers.

Precision thermometer, model CTR5000
  • Precision thermometer, model CTR5000
Flyer

Advantages of AC resistance thermometry bridges

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.