Model CTR2000

Precisie-thermometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Precisie-thermometer voor zeer nauwkeurige temperatuurmetingen binnen een bereik van -200 ... +962 °C (-328 ... +1.763,6 °F)
  •  Referentie-instrument voor het testen, afstellen en kalibreren van temperatuurmeetinstrumenten in fabrieken en kalibratielaboratoria
  •  Autonoom, compleet systeem, eveneens geschikt voor metingen/lokale kalibraties

Bijzondere eigenschappen

  •  Temperatuurbereik -200 ... +962 °C (-328 ... +1.763,6 °F)
  •  Nauwkeurigheid: 0,01 °C
  •  Standaard 2 kanalen met optioneel 8 kanalen
  •  4-draads meting, optioneel 3-draads
  •  SMART voeler herzien en bewerken

Omschrijving

Het model CTR2000 precisie-thermometer bestaat uit twee meetuitvoeringen: De ene uitvoering accepteert uitsluitend 4-draads PRTs, de andere uitvoering accepteert zowel 3- als 4-draads PRTs.

De krachtige 2- of 8-kanaals, 3- en 4-draads digitale precisie-thermometers zijn geschikt voor gebruik met gekalibreerde en niet-gekalibreerde Pt100 voelers. Hij wordt gekenmerkt door zijn uitgebreide eigenschappen voor hoge bruikbaarheid en lage kosten tijdens de levensduur.

Kies bij het gebruik van gekalibreerde voelers uit de CTR2000 thermometerserie uit het opslaan van kalibratiegegevens in het geheugen van het instrument of in de aan eigendomsrechten gebonden SMART connector van de voeler. Kalibratiegegevens blijven altijd bij de voeler in deze connector, wat de CTR2000 serie onmiddellijk herkent, wat voor de beste meetnauwkeurigheid zorgt.

Met behulp van een ingebouwde kalibratieroutine kan de CTR2000 instrumentenreeks opnieuw gekalibreerd worden met een gekalibreerde, herleidbare referentieweerstand. Deze functie is beveiligd met een wachtwoord.

De CTR2000 omvat voor het gebruik van SMART voelers nog over andere functies, zoals de temperatuur-watchdog en de kalibratiestatusmonitor.

De temperatuur-watchdog bewaakt continu de temperatuur van SMART voelers en, als er eentje buiten zijn gespecificeerde werkbereik wordt gebruikt, wordt de voelergeschiedenis bijgewerkt.

Zo kan direct gezien worden of de voelers ooit buiten hun gekalibreerde bereik zijn gebruikt, omdat dit de geldigheid van hun kalibratie kan beïnvloeden. De kalibratiestatusmonitor waarschuwt met een melding op het scherm als een SMART voeler opnieuw gekalibreerd dient te worden.

Precision thermometer CTR2000
  • Precision thermometer CTR2000
Flyer

Advantages of AC resistance thermometry bridges

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.