Model CTP5000

Referentie thermometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Referentie thermometer voor het meten van zeer nauwkeurige temperatuur binnen een bereik van -196 … +660 °C [-321 ... +1.220 °F]
  • Referentie thermometer en een precisie-instrument voor het testen, afstellen en kalibreren van temperatuur meetinstrumenten in fabrieken en kalibratielaboratoria
  •  Vergelijkende kalibratie in droogkamerkalibratoren, buisovens en vloeistofbaden

Bijzondere eigenschappen

  •  Temperatuurbereik: -196 ... +660 °C [-321 ... +1.220 °F]
  •  Hoge stabiliteit
  •  Geringe afwijking, lange levensduur
  •  Niet-geïsoleerde bedrading, DIN-connector of SMART-stekker

Omschrijving

De referentie thermometer CTP5000 levert een compleet assortiment aan platina weerstandsthermometers (PRTs) voor gebruik in elke toepassing van standaard kalibraties tot temperatuurmeting. Indien het ‘off the shelf’ assortiment niet aan de behoeften voldoet kan de thermometer voor vrijwel elke specificatie op maat gemaakt worden geleverd. WIKA biedt eveneens een assortiment standaard weerstanden voor het kalibreren van platina weerstandsthermometers.

Bij het gebruik van gekalibreerde voelers met een precisie thermometer bestaat de keuze uit het opslaan van de kalibratiegegevens in het geheugen van het instrument of, bij het gebruik van ASL SMART voeler, kan de kalibratie heel praktisch worden opgeslagen in een elektronische geheugenchip die zich in de connector van de referentie thermometer bevindt. Daardoor kan de SMART voeler gemakkelijk tussen kanalen of instrumenten worden verplaatst omdat de kalibratiegegevens in de SMART-voelerconnector worden opgeslagen, de kalibratiegegevens hoeven niet in het op dit moment gebruikte instrumentkanaal te worden ingevoerd.

Voor het kalibreren worden de testitems en de standaard referentie thermometer in een temperatuur regeleenheid op dezelfde temperatuur gebracht.

Zodra een stabiele temperatuur is bereikt worden de testitems afgelezen of hun outputsignalen gemeten (weerstand, thermoelektrische spanning, standaardsignaal) en vergeleken met de standaard thermometer.

Door het gebruik van deze vergelijkingsmethode kan de meetonzekerheid aanzienlijk worden beperkt omdat niet alleen rekening wordt gehouden met de weergave van de temperatuur regeleenheid.

Reference Thermometer model CTP5000
  • Reference Thermometer model CTP5000
Flyer

Advantages of AC resistance thermometry bridges

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.