Model CTH7000

Draagbare thermometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Precisie-thermometer voor zeer nauwkeurige temperatuurmetingen binnen een bereik van -200 ... +962 °C (-328 ... +1.764 °F)
  •  Referentie-instrument voor het testen, afstellen en kalibreren van temperatuurmeetinstrumenten in fabrieken en kalibratielaboratoria
  •  Autonoom, compleet systeem, eveneens geschikt voor metingen/lokale kalibratie

Bijzondere eigenschappen

  •  Temperatuurbereik: -200 ... +962 °C (-328 ... +1.764 °F)
  •  Stabiliteit: < 0,005 °C per jaar
  •  Dubbele inputs meten platina weerstandsthermometers (PRT's) en thermistoren enkele of differentiële meting
  •  Hoge en langdurige stabiliteit

Omschrijving

Het model CTH7000 draagbare thermometer is zeer krachtige 2-kanaals thermometer voor Pt100 en thermistorvoelers. De draagbare thermometer CTH7000 is een stap verder in de richting van meetnauwkeurigheid met batterijvoeding.

De CTH7000 kan aan alle behoeften voldoen, met nauwkeurigheden en resoluties die normaal gesproken een tafelmodel thermometer levert. Twee inputs geven directe temperaturen van Pt100 of thermistorvoelers of kunnen het temperatuurverschil ertussen weergeven. Metingen kunnen direct in het geheugen worden vastgelegd of gegevens kunnen met behulp van de USB-poort in de pc worden vastgelegd en beheerd.

De CTH7000 geeft een statistische analyse van metingen weer, met gemiddelde waarde, min- en max-waarden en standaarddeviatie.

Omdat de CTH7000 in ohms en in temperatuur weergeeft, kan hij ook gebruikt worden om de ene voeler ten opzichte van een andere te kalibreren. Voor de meeste instrumenten dienen de gekalibreerde voelergegevens in het geheugen worden ingevoerd om de meetnauwkeurigheid te optimaliseren, wat kan betekenen dat je veel gegevens moet invoeren als je voelers regelmatig vervangt.

Met de SMART connector van ASL op de voelers dien je de gegevens slechts eenmaal in te voeren - in de connector! De kalibratiegegevens blijven bij de voeler - altijd. De voeler kan zelfs, zonder enige verdere actie, op een andere CTH7000 worden gebruikt. De SMART connector bespaart tijd en beperkt fouten. Hebt u bestaande gekalibreerde of niet-gekalibreerde voelers, geen probleem, CTH7000 registreert automatisch of een voeler SMART of normaal is.

Draagbare thermometer
  • Draagbare thermometer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.