Model CTH6200

Draagbare thermometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  •  Meet- en controlelaboratoria
  •  Industrie (laboratorium, werkplaats en productie)
  •  Kwaliteitswaarborging

Bijzondere eigenschappen

  •  Pt100 voelers voor -50 ... +250 °C (-58 ... +482 °F)
  •  Nauwkeurigheid: < 0,2 K (volledige meetketen)
  •  Geïntegreerde datalogger
  •  Evaluatiesoftware verkrijgbaar voor GSoft datalogger
  •  Incl. kalibratiecertificaat

Omschrijving

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden
Het model CTH6200 handthermometer is geschikt voor alle precieze temperatuurmeettaken en valt op door zijn eenvoudige bediening. Het ontwerp maakt hem bijzonder geschikt voor inbedrijfstelling, onderhoud en service/kalibratie van temperatuurmeetinstrumenten en -apparatuur.

Functionaliteit
De digitale indicator is de centrale functionele eenheid van het draagbare temperatuurmeetinstrument en biedt optionele aansluiting op Pt100 temperatuurvoelers uit de CTP62x0 serie.

Er zijn uit voorraad zowel dompel- als insteekvoelers verkrijgbaar, samen met een uitgebreid assortiment accessoires. Op aanvraag zijn eveneens klantspecifieke voelers verkrijgbaar.

Een geïntegreerde datalogger en diverse andere functies (zoals Min., Max., Hold of alarm) zorgen ervoor dat de handthermometer voor veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

Zijn eenvoudige bediening, zeer praktische ontwerp en geringe gewicht vervolmaken het gebruiksgemak van dit draagbare temperatuurmeetinstrument.

Complete test- en servicekoffers
Voor veilig transport en veilige opslag van het instrument en de accessoires is een stevige servicekoffer als praktische toevoeging verkrijgbaar. De servicekoffer kan tot twee modellen CTH6200 digitale indicatoren en diverse temperatuurvoelers bevatten, of de koffer is ook verkrijgbaar met een model CPH6200 draagbare drukindicator.

Gecertificeerde nauwkeurigheid
Voor elke temperatuurvoeler is de nauwkeurigheid voor de gehele meetketen gecertificeerd door een fabriekskalibratiecertificaat dat bij het instrument wordt geleverd.

Op verzoek kunnen wij een DKD/DAkkS-kalibratiecertificaat voor dit instrument leveren.

Draagbare thermometer
  • Draagbare thermometer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.