Model CTD9300

Temperatuur dry-well kalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Bio- en farmaceutische industrie
  •  Levensmiddelenindustrie
  •  Veeleisende kalibraties ter plaatse
  •  Meet- en controlelaboratoria in de chemische industrie
  •  Krachtcentrales en installatiebouw

Bijzondere eigenschappen

  •  Eenvoudige bediening via intuïtieve, gebruikersvriendelijke menu's
  •  Groot, eenvoudig af te lezen display
  •  Korte responstijden als gevolg van geoptimaliseerde sturing
  •  Verbeterde nauwkeurigheid als gevolg van homogene bloktemperatuur

Omschrijving

Verscheidenheid aan toepassingen
In laboratoria, werkplaatsen of ter plaatse, deze temperatuur dry-well kalibrators voldoen aan elke kalibratievereiste.

Optioneel zijn alle instrumenten verkrijgbaar met een ingebouwd meetinstrument. Dit zorgt voor de meting van weerstanden, thermoelektrische spanningen en stroomsignalen (van thermometers met een 0/4 ... 20 mA transmitter) en hun directe weergave in °C.

Met onze kalibratiesoftware en een laptop kunnen overal volledig automatische kalibraties van elektrische thermometers worden doorgevoerd. Het is ook mogelijk het integreerbare meetinstrument achteraf in bestaande kalibratoren in te bouwen.

Twee modellen van -35 ... +650 °C (-31 ... +1.202 °F)

De temperatuur dry-well kamerkalibrators zijn verkrijgbaar voor twee temperatuurbereiken. Het model CTD9300-165 is voor temperatuurbereiken van -35 ... +165 °C (-31 ... +329 °F) en is voornamelijk geschikt voor toepassingen in de biotechnologie, farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Boven 40 °C (104 °F) is er het model CTD9300-650 voor temperaturen tot 650 °C (1.202 °F).

Dit model wordt vooral gebruikt in krachtcentrales, installatiebouw en de chemische industrie. Alle instrumenten zijn uitgerust met blokken voor grote inzetstukken met een diameter van 28 mm en 150 mm lang (1,1 x 5,91 in).

Kalibratie; eenvoudig, snel en betrouwbaar
We kennen de behoeften van onze klanten goed:

Tegenwoordig zijn de belangrijkste eigenschappen waar naar gevraagd wordt niet alleen een hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, maar ook een veilige en eenvoudige werking.

Onze temperatuur dry-well kalibrators werken met metalen blokken die elektrisch worden afgekoeld en verwarmd. Inzetstukken met verschillende binnendiameters maken een kalibratie van testitems met een verscheidenheid aan diameters mogelijk.

De kalibratie-instrumenten uit de CTD9300 serie behalen de ingestelde temperatuur buitengewoon snel, dankzij een regelaar die wij speciaal voor kalibratietaken ontwikkeld hebben, waardoor kosten worden bespaard.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.