Model CPP7-H

Pneumatische handtestpomp

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Eenvoudige testdrukgeneratie ter plaatse, in het laboratorium of in de werkplaats
  • Toevoer van kleine positieve of negatieve drukken
  • Speciaal voor het testen, afstellen en kalibreren van lagedrukmeetinstrumenten op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning, cleanroomtechniek, medische techniek en filtratie- en stofverwijderingstechnologie

Bijzondere eigenschappen

  • Schakelbare druk/vacuümgeneratie
  • Precieze instelling met behulp van het fijnafstellingsventiel
  • Eenvoudige en ergonomische omgang
  • Compacte afmetingen
  • Gering gewicht

Omschrijving

Toepassingsgebieden
Handtestpompen dienen als drukgeneratoren voor het testen, afstellen en kalibreren van mechanische en elektronische drukmeetinstrumenten met comparatieve metingen. Deze druktesten kunnen plaatsvinden in een laboratorium of werkplaats of op locatie bij het meetpunt.

Eenvoudige bediening
Door het aansluiten van het testitem en een voldoende nauwkeurig referentiemeetinstrument op de handtestpomp gaat de druk die op de pomp wordt uitgeoefend naar beide meetinstrumenten. Door de twee bij een bepaalde druk gemeten waarden te vergelijken, kan een controle van de nauwkeurigheid en/of afstelling van het geteste drukmeetinstrument worden doorgevoerd. Om de meetpunten exact hetzelfde te benaderen beschikt de handtestpomp over een fijnafstellingsventiel.

Eenvoudige omgang
De CPP7-H is een pneumatische handtestpomp voor lagedrukbereiken tot 7 bar (101,5 psi), met schakelen naar vacuümgeneratie tot-800 mbar (-11,6 psi). De maximaal te behalen druk of het maximaal te behalen vacuüm hangt af van het aangesloten testvolume.

Door de soepele drukgeneratie en het geïntegreerde fijnafstellingsventiel kunnen zeer kleine positieve of negatieve drukken in het mbar-bereik veilig en precies worden ingesteld.

Via een T-connector met een slangaansluiting kunnen het testitem en het referentiemeetinstrument gemakkelijk worden aangesloten.

Pneumatische handtestpomp
  • Pneumatische handtestpomp
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.