Model CPH7650

Draagbare drukkalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Meet- en controlelaboratoria
  • Kwaliteitswaarborging

Bijzondere eigenschappen

  • Meting en elektrische drukopwekking door een enkele druk op de knop met geïntegreerde pomp, van -0,85 ... +20 bar (-12 ... 290 psi)
  • Nauwkeurigheid: 0,025 % FS (incl. kalibratiecertificaat)
  • Opwekking/meting van 4 ... 20 mA en DC 24 V voedingsspanning naar krachtopwekkers
  • Robuust ontwerp behuizing, IP67

Omschrijving

Algemene informatie
De draagbare drukkalibrator van het model CPH7650 is een compacte, draagbare drukkalibrator, die zowel ontworpen is voor mobiel gebruik als voor stationaire werkplaatsen en laboratoriumtesten. Met behulp van een geïntegreerde elektrische pomp kunt u drukken tot 20 bar (300 psi) opwekken en met een geïntegreerde elektrische module transmitters of sensore van een stroom van max. 30 mA (spanning (stationair) = DC 24 V) voorzien, naast de traditionele meting van stroom- en spanningssignalen.

Nauwkeurigheid
De uitwisselbare model CPT6000 referentiesensor biedt een nauwkeurigheid van 0,025 % van het meetbereik. De temperatuurcompensatie van de ingebouwde sensor waarborgt de nauwkeurigheid voor toepassingen in het veld. Aflezingen kunnen in een van de 13 standaardeenheden worden weergegeven.

Eigenschappen
Met de draagbare drukkalibrator zijn niet alleen nauwkeurige drukmetingen mogelijk, maar ook exacte stroom- en spanningsmetingen alsook een DC 24 V voedingsspanning voor testitems. Drukwaarden en elektrisch gemeten waarden worden gelijktijdig op het display weergegeven. De kalibrator is geïntegreerd in een robuuste alsook stof- en waterdichte transportkoffer. De mobiele drukkalibrator is vooral geschikt voor gebruik in zware industriële omgevingen.

De externe universele voeding is ontworpen voor een bedrijfsspanning van AC 100 ... 240 V.

Draagbare drukkalibrator
 • Draagbare drukkalibrator
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.