Model CPH6400

Draagbare precisie-drukindicator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
 • Meet- en controlelaboratoria
 • Kwaliteitswaarborging


Bijzondere eigenschappen

  • Digitale indicator met eenvoudig uitwisselbare referentiedruksensoren (plug & play)
  • Meetbereiken van -1 ... 6.000 bar (-15 ... 75.000 psi)
   (vacuüm- en absolute drukbereiken eveneens beschikbaar)
  • Nauwkeurigheid: 0,025 % (incl. kalibratiecertificaat)
  • Gelijktijdige meting van druk en temperatuur met externe Pt100 temperatuurvoeler
  • Min, max, drukmeet- en dataloggerfunctie

Omschrijving

Eigenschappen
Een ruim aanbod aan referentiedruksensoren met diverse meetbereiken tot 6.000 bar (75.000 psi) zijn voor de operator verkrijgbaar, er is altijd een oplossing die bij de toepassing past. De individuele sensoren kunnen snel en zonder gereedschap (plug & play) worden vervangen en worden automatisch door de digitale indicator herkend. Als alternatief is eveneens een zeer nauwkeurige temperatuurmeting mogelijk met een Pt100 temperatuurvoeler. Dit instrument beschikt hiernaast over een groot, eenvoudig af te lezen display met achtergrondverlichting (naar keuze aan/uit), een duurzame behuizing en eenvoudige, duidelijke bediening.

Functionaliteit
Naast mobiele en uiterst nauwkeurige druk- en temperatuurmeting is de CPH6400 ook geschikt voor andere praktische toepassingen, bijv. het registreren van druk- en temperatuurcurves (via de loggerfunctie), testen op lekkages (via de drukmeetfunctie) en piekwaardebepaling (via de Min./Max.-functie).

Software
De WIKA-Cal kalibratiesoftware is zowel verkrijgbaar voor het aflezen van de loggergegevens opgeslagen in de CPH6400 als voor online kalibraties in combinatie met een pc. Door het gebruik van deze software worden de kalibratiegegevens automatisch overgezet in een printbaar kalibratiecertificaat. Bovendien biedt WIKA-Cal, buiten pc ondersteunde kalibratie, het beheer van de kalibratie- en instrumentgegevens in een SQL-database.

Draagbare precisie-drukindicator
 • Draagbare precisie-drukindicator
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.