Modellen CPH6000, CPT6000

Drukkalibrator

Draagbare proceskalibrator

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Onderhoudsvoorzieningen
  • Meet- en controlelaboratoria
  • Kwaliteitswaarborging


Bijzondere eigenschappen

  • Digitale indicator met eenvoudig uitwisselbare referentiedruksensoren (sensor kan tevens extern worden bevestigd)
  • Meetbereiken van -1 ... 6.000 bar (-14,5 ... 87.000 psi)
  • Nauwkeurigheid 0,025 % (incl. kalibratiecertificaat)
  • Kalibratie- en drukschakeltestfuncties
  • Software en complete servicekoffers (incl. pompen) verkrijgbaar


Omschrijving

Omgang
Voor een oplossing die altijd bij de toepassing past kan uit vele druksensoren worden gekozen, met nauwkeurigheden tot 0,025 % en meetbereiken tot 6.000 bar (87.000 psi), die snel en zonder gereedschap kunnen worden vervangen. Niet alleen kan hij op de drukkalibrator worden bevestigd, de referentiedruksensor kan optioneel ook extern worden gebruikt met behulp van een 1,2 meter (4 ft) lange aansluitkabel. Wanneer de referentiedruksensor op het instrument veranderd is, herkent de digitale indicator het nieuwe meetbereik zodat de operator dit niet via het menu hoeft te configureren.

Functionaliteit
In het instelmenu van de drukkalibrator kan uit 3 bedrijfsmodi worden gekozen: MEASURING, CALIBRATION en PRESSURE SWITCHTEST (meten, kalibreren en drukschakeltest). In de CALIBRATION en PRESSURE SWITCHTEST modi helpt een menu-assistent de gebruiker bij elke bediening en registreert bijvoorbeeld de kalibratiegegevens van diverse kalibraties of berekent automatisch de schakelhysterese. Om het testitem aan te drijven en zijn meetsignalen af te lezen zijn er elektrische inputs en outputs die door vastgezette beschermingskappen tegen ongunstige omstandigheden worden beschermd.

Software
Voor de evaluatie en documentatie van de kalibratiesoftware die is opgeslagen in de drukkalibrator CPH6000 is WIKA-Cal kalibratiesoftware verkrijgbaar. Door het gebruik van deze kalibratiesoftware worden de gegevens automatisch overgezet in een printbaar kalibratiecertificaat. Bovendien biedt WIKA-Cal, buiten pc ondersteunde kalibratie, het beheer van de kalibratie- en instrumentgegevens in een SQL-database. Voor gegevensoverdracht zijn een RS-232 en een USB-interface verkrijgbaar.

Pressure calibrator, model CPH6000
  • Pressure calibrator, model CPH6000
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.