Model CPG-KITP

Pneumatische service kit

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Olie- en gasindustrie
  • Onderhouds- en servicevoorzieningen
  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Eenvoudige kalibraties direct ter plaatse


Bijzondere eigenschappen

  • Testen en aanpassen van manometers, druksensoren, drukschakelaars of veiligheidsafsluiters
  • Referentie-instrument model CPG1500 met 0,05 % FS
  • Pneumatische versie tot 40 bar (max. drukgeneratie met handmatige testpomp -950 mbar ... 35 bar (-13,5 ... 500 psi))
  • Duidelijke en eenvoudige werking


Omschrijving

Toepassingsgebied
De CPG-KITP pneumatische servicekit is het ideale hulpmiddel voor het pneumatisch testen, afstellen en kalibreren van mechanische en elektronische drukmeetinstrumenten met comparatieve metingen of voor het instellen van drukschakelaars. Deze en andere druktesten kunnen snel en betrouwbaar plaatsvinden in een laboratorium of werkplaats of op locatie bij het meetpunt. Met de servicekit zijn service en onderhoud completer, veiliger en flexibeler. De kit is hoogwaardig afgewerkt, praktisch en robuust en tevens geschikt voor servicegebruik.

Componenten
De servicekit bestaat uit een pneumatische, handmatige testpomp voor het opwekken van een bepaalde testdruk en een zeer nauwkeurige digitale precisiemanometer van het model CPG1500 als referentie-instrument. Als drukmedium wordt lucht gebruikt. De testbehuizing bevat tevens diverse aansluitadapters. Alle componenten zijn zorgvuldig in de koffer opgeborgen en beschermd tegen intern vervoer.

Eenvoudige functie
Zodra het testitem en de digitale precisiemanometer van het model CPG1500 op de testpomp worden aangesloten, gaat de druk die op de pomp wordt uitgeoefend naar beide instrumenten. Door het fijnafstellingsventiel te gebruiken wordt de testdruk exact ingesteld. Door de twee bij een bepaalde druk gemeten waarden te vergelijken, kan een controle van de nauwkeurigheid en/of afstelling van het geteste drukmeetinstrument worden doorgevoerd.

WIKA-CAL software
De verzamelde gegevens van de datalogger of de digitale manometer kunnen draadloos voor verdere evaluatie naar de WIKA-CAL kalibratiesoftware worden gezonden. WIKA-CAL biedt tevens, buiten pc ondersteunde kalibratie, het beheer van de kalibratie- en instrumentgegevens in een SQL-database. Een WIKA-Wireless interface is verkrijgbaar voor de gegevensoverdracht.

Pneumatische service kit
  • Pneumatische service kit
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.