Model CPG500

Digitale manometer

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Kalibratiediensten verlenende bedrijven en dienstensector
  • Meet- en controlelaboratoria
  • Kwaliteitswaarborging
  • Eenvoudige kalibratie ter plaatse

Bijzondere eigenschappen

  • Meetbereiken van -1 … +16 bar tot 0 … 1.000 bar (-14,5 ... 230 psi tot 0 ... 14.500 psi)
  • Nauwkeurigheid 0,25 % (incl. kalibratiecertificaat)
  • Robuuste behuizing met rubberen beschermdop
  • Eenvoudige bediening met vier knoppen
  • Complete servicekoffers incl. drukgeneratie verkrijgbaar


Omschrijving

Algemene informatie
Met de CPG500 digitale manometer kunnen drukwaarden in een enkel instrument worden gemeten en weergegeven. De nauwkeurigheid van digitale meettechnologie en de eenvoud van een analoog meetinsrument worden in dit instrument gecombineerd.

Nauwkeurigheid
De CPG500 biedt een nauwkeurigheid van 0,25 % van het meetbereik in acht drukmeetbereiken. Aflezingen kunnen in een van de standaardeenheden worden weergegeven.

Samplefrequentie
Met een meetfrequentie van 100 metingen per seconde beschikt de CPG500 over een zeer hoge meetsnelheid. Hiermee kunnen snelle drukpieken en -dalen worden gedetecteerd. De balkgrafiekweergave en de in het display geïntegreerde sleepwijzerfunctie en opvraagbare MIN/MAX-piekwaarden zorgen voor een effectieve analyse van het meetpunt.

Eigenschappen
Om de levensduur van de batterij te verlengen, beschikt de CPG500 over een automatische uitschakelfunctie. Met de ZERO-functie kan de displaywaarde op nul worden gezet met een enkele druk op de knop. Een activeerbare filterfunctie stabiliseert drukken die sterk schommelen, en zorgt ervoor dat de drukwaarde gemakkelijk kan worden afgelezen.

Complete test- en servicekoffers
Voor onderhouds- en servicetoepassingen zijn diverse koffersystemen verkrijgbaar. Er zijn servicekoffers verkrijgbaar met pneumatische of hydraulische drukgeneratie.

Gecertificeerde nauwkeurigheid
Voor elke digitale manometer is de nauwkeurigheid gecertificeerd door een fabriekskalibratiecertificaat dat bij het instrument wordt geleverd. Op verzoek leveren wij een DKD/DAkkS-kalibratiecertificaat voor dit instrument.

Digitale manometer
  • Digitale manometer
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.