Carrière

Vacatures

Waarom WIKA?  

Goede redenen om van WIKA een deel van je leven te maken

Een hoogtechnologische vraag naar eersteklas producten, een verscheidenheid door klanten uit de meest uiteenlopende industrieën en een familiare samenwerking - werken voor WIKA is zeker zo slecht nog niet.

 

Uitdagende momenten voor inspirerende mensen - Met ons kunt u uw dromen omzetten in succesvolle projecten. Met WIKA kunt u de leiding hebben over uw projecten, van idee tot eindresultaat. Constante verandering en nieuwe uitdagingen zijn dus gegarandeerd.

Verantwoordelijkheid voor maximale efficiëntie - Met ons presteert u op uw best. Continue verbetering maakt deel uit van de bedrijfsfilosofie van WIKA. U kunt hier ook aan bijdragen! Neem de verantwoording en boek efficiënte resultaten. We vertrouwen op uw toewijding en zullen u alle ruimte geven.

Met de kracht van energie om te helpen creëren, wereldwijd - Of het nu rechstreeks ter plaatse is, of vanaf uw thuisland.  Door sterke internationale groei ontstaan er wereldwijd kansen en mogelijkheden voor u om dingen vorm te geven.

Familie en diversiteit zorgt voor zekerheid - Klanten verspreid over een groot aantal bedrijfstakken betekent voor ons niet alleen diversificatie, maar ook zekerheid. Onafhankelijk van de aandelenmarkten kunnen wij als familiebedrijf dat door de eigenaar wordt gerund, snel reageren op fluctuaties in de bedrijfscyclus en dit staat garant voor een zekere toekomst.

Uw vooruitzichten

We zijn op zoek naar persoonlijkheden!

Zoekt u een nieuwe functie en een uitdaging? Wilt u de volgende carrièrestap nemen? Dan is WIKA de werkgever die u zoekt!

Als wereldwijd groeiend bedrijf met een zeer uitgebreid productassortiment kan WIKA altijd nieuwe uitdagingen en werkgebieden bieden. Internationaal en nationaal, u krijgt de mogelijkheid verantwoordelijkheid te nemen en te laten zien wat u in uw mars hebt! Wij ondersteunen uw talent en vaardigheden en geven u de ruimte om deze optimaal te gebruiken.

In ontwikkeling, productie, productmanagement, IT of verkoop - in alle bedrijfsdivisies van WIKA is een gestructureerde initiële training gegarandeerd. U wordt daarvoor professioneel ingewerkt en kunt tevens uw persoonlijk netwerk opbouwen. Ondanks de internationale structuur en de grootte van de onderneming, geven we bij WIKA de voorkeur aan een familiare samenwerking. Behulpzame collega's zorgen voor een snelle oriëntatie en ondersteunen u tijdens uw begintijd bij WIKA. Verantwoordelijke uitdagingen en een goede inwerkperiode zijn natuurlijk niet genoeg om de werkomgeving aantrekkelijk te maken!

Wij moedigen de ontwikkeling van uw talenten aan en bieden u perspectieven!

We werken samen met onze klanten aan specifieke oplossingen en het ontwikkelen van hoogwaardige maatwerkproducten. Ook bij uw persoonlijke ontwikkeling staat individualiteit voorop. Samen met uw manager en persoonlijke ontwikkelingen worden stappen gepland en geïmplementeerd. Op deze manier krijgt u een op maat gemaakt trainingsprogramma dat op uw werkgebied is toegesneden.

Wanneer u een carrière als manager of deskundige ambieert, bereiden wij u graag op de best mogelijke manier op deze functie voor. Binnen het teamleiderprogramma van het WIKA talentprogramma doet u in de loop van diverse seminarmodules de voor uw management- of uitvoerende functie vereiste vaardigheden op.

Werken bij WIKA

Werken als onderdeel van een globaal netwerk

WIKA Groep is een globale onderneming die in 43 landen wereldwijd actief is en over productiefaciliteiten beschikt in o.a. Duitsland, Brazilië, China, Polen, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland. Werknemers bij WIKA werken in een globale omgeving en ontwikkelen hun capaciteiten elke dag. Ethisch management van hoog niveau en internationale activiteiten zorgen voor een fantastische werkomgeving en ontwikkelingstraject voor werknemers. Wie de kans wil krijgen om als wereldwijd talent te groeien, is van harte welkom om zonder aarzelen bij WIKA aan te kloppen.

Geniet van uw werk en uw leven!

WIKA biedt zelfregulerende en prettige werkzaamheden en duurzame, evenwichtige arbeidsvoorwaarden, bevordert de goede balans tussen werk en vrije tijd door periodieke buitenevenementen zoals sportactiviteiten en workshops. Het doel van het bedrijf is een hoge mate aan arbeidstevredenheid te handhaven, om zodoende tot langdurige dienstverbanden te komen.

Continue capaciteitenontwikkeling

WIKA maakt gebruik van continue trainings- en opleidingsprogramma's, inclusief trainingsprogramma's op het Duitse hoofdkantoor, externe opleidingsprogramma's op opleidingsinstituten en on-the-job trainingsprogramma's voor alle werknemers, van de nieuwe krachten tot de managers, om de verdere groei van het bedrijf op lange termijn te waarborgen.