Model 74-8xx

Gevulde thermometer met schakelcontacten

Voor sanitaire toepassingen, roestvrij stalen uitvoering

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Levensmiddelenindustrie
  •  Steriele toepassingen
  •  Bio- en farmaceutische industrie

Bijzondere eigenschappen

  •  Vrij van dode hoeken, hygiënische uitvoering
  •  Aseptische procesaansluitingen
  •  Afwerkkwaliteit van materiaal en oppervlakken conform de voorschriften en normen van de farmaceutische industrie
  •  Meetinstrumenten met inductief contact voor gebruik in gevaarlijke omgevingen met ATEX-goedkeuring

Omschrijving

Deze serie thermometers is ontworpen als aanvulling op de standaardreeks thermometers om te voldoen aan de speciale vereisten van de levensmiddelen-, bio- en farmaceutische industrieën alsook in de verf- en lakindustrie.

Het model 74 gevulde thermometer is optimaal geschikt om te voldoen aan de hoge standaardvereisten van steriele toepassingen. Gebaseerd op externe verificatie voldoet de thermometer aan de 3-A norm en word door ons dienovereenkomstig gemarkeerd.

Stang en behuizing zijn gemaakt van roestvrij staal. Het oppervlak van de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen is gepolijst, en een breed schale aan procesaansluitingen is verkrijgbaar voor optimale aanpassing aan vele verschillende procesvereisten. De stang is vrij van dode hoeken.

Schakelaarcontacten (ook wel elektrische alarmcontacten genoemd) maken of onderbreken een elektrisch controlecircuit afhankelijk van de stand van de wijzer van het instrument. De schakelcontacten kunnen over het gehele meetbereik worden aangepast.

De instrumentwijzer (werkelijke waardewijzer) beweegt zich vrij over het gehele schaalbereik, onafhankelijk van de instelling. De instelwijzer kan via het venster worden afgesteld met behulp van een uitneembaar verstelsleuteltje (bevestigd op de klemmenkast).

Schakelcontacten die bestaan uit diverse contacten kunnen ook op een enkel instelpunt worden ingesteld. Contactactivering wordt gemaakt wanneer de werkelijke waardewijzer achter of onder het gewenste instelpunt komt.

Voor schakelcontacten zijn schuif- en magnetische klikcontacten, Reed-schakelaars, inductieve contacten - om te voldoen aan ATEX - of elektronische contacten om een PLC te schakelen verkrijgbaar.

Gevulde thermometer met schakelcontacten
  • Gevulde thermometer met schakelcontacten
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.