Model 73

Met gas gevulde thermometer

Roestvrij stalen versie

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Algemene procesinstrumentatie in de chemische en petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, energie- en water/afvoerwaterindustrie
  • Universeel geschikt voor machinebouw, installaties, tanks, apparatenbouw en levensmiddelenindustrie
  • Temperatuurmeting zonder contact met het medium
  • Montage in instrumentenpanelen, schakelkasten, bedieningspanelen

Bijzondere eigenschappen

  • Schaalbereiken van -200 ... +700 °C
  • Snel responsgedrag
  • Behuizing en stang van roestvrij staal
  • Diverse ontwerpen voor aansluiting en behuizingmontage

Omschrijving

Het model 73 met gas gevulde thermometer is ontwikkeld en vervaardigd conform de EN 13190-norm. De hoogwaardige thermometer is speciaal ontworpen voor de behoeften van de procesindustrie. Vooral in de chemische en petrochemische, olie- en gasindustrie en energietechniek wordt de thermometer volledig vervaardigd van roestvrij staal succesvol ingezet.

De stang, de procesaansluiting en de behuizing van de met gas gevulde thermometers zijn gemaakt van roestvrij staal. Voor een optimale aanpassing aan het proces zijn individuele inbrenglengtes en verschillende procesaansluitingen verkrijgbaar. De thermometers beschikken over een hoge spatwaterdichtheid van IP65 en kunnen zelfs bij negatieve temperaturen buiten worden toegepast. Door de vloeistofdemping is gebruik bij hoge trillingen mogelijk. Door de grote verscheidenheid aan mogelijke ontwerpen kunnen de gevulde thermometers van het model 73 perfect worden afgestemd op elke procesaansluiting of -locatie.

Met de verstelbare stang en wijzerplaatuitvoering kan de behuizing precies op de gewenste weergavehoek worden afgestemd. Met de contactbaluitvoering zijn temperatuurmetingen mogelijk zonder enig contact met het medium, zelfs als de diameter van de pijpleiding buitengewoon klein is. De contactbal is bedoeld voor externe montage op pijpleidingen en tanks. Zorg er bij het monteren van deze thermometeruitvoering voor dat de contactbal over zijn gehele lengte in contact staat met het meetpunt.

Met gas gevulde thermometer, aansluiting onderaan, model R73

Met gas gevulde thermometer, aansluiting onderaan, model R73

  • Met gas gevulde thermometer, aansluiting onderaan, model R73Met capillair en oppervlakbevestigingsbeugel, model F73Verstelbare knelkoppeling en wijzerplaatuitvoering, model S73,100
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.