Modellen 232.34, 233.34

Buisveermanometer, roestvrij staal

Procesmeter, veiligheidsversie volgens ASME B40.100, NS 4 ½"

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Verhoogde veiligheidstechnische eisen om de operator te beschermen
  • Met gevulde behuizing voor toepassingen met hoge dynamische drukbelastingen en trillingen
  • Voor gasvormige en vloeibare, agressieve, niet-hoogviscose en niet-kristalliserende media
  • Procesindustrie: chemische industrie, petrochemische industrie, krachtcentrales, mijnbouw, on-/offshore, milieusector, machinebouw en algemene installatiebouw


Bijzondere eigenschappen

  • Veiligheidsuitvoering met onbreekbare scheidingswand, ontworpen in overeenstemming met de eisen en testvoorwaarden van ASME B 40.100
  • Uitstekende load-cycle stabiliteit en schokbestendigheid
  • Schaalbereiken van 0 … 0,6 tot 0 … 1.000 bar


Omschrijving

Deze hoogwaardige buisveermanometer is speciaal ontworpen voor de binnen de procesindustrie verhoogde veiligheidseisen.

Door roestvrij stalen materialen te gebruiken voor de onderdelen die in aanraking komen met procesmedia en tevens een zeer resistente kunststof voor de behuizing, beschikt het model 232.34 over een uitstekende corrosiebestendigheid. Hierdoor is dit instrument dus ideaal geschikt voor vloeibare en gasvormige media, ook in agressieve omgevingen.

Schaalbereiken van 0 ... 0,6 tot 0 ... 1.000 bar garanderen de meetbereiken die nodig zijn voor een groot aantal toepassingen.

WIKA produceert en kwalificeert de manometer in overeenstemming met de eisen van de Amerikaanse ASME B 40.100 norm in de veiligheidsuitvoering.De veiligheidsuitvoering is gemaakt van een breukveilig kunststof venster, een onbreekbare scheidingswand tussen meetsysteem en wijzerplaat en een uitblaasbare achterwand. Voor het apparaat staand personeel wordt in geval van een storing beschermd, omdat procesmedia of componenten uitsluitend via de achterzijde worden uitgeblazen.

Voor zware bedrijfsomstandigheden (bijv. trillingen) zijn alle instrumenten eveneens verkrijgbaar met een optionele vulling van de behuizing.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.