Model 131.11

Buisveermanometer, roestvrij staal

Compacte uitvoering, NS 40, 50 en 63

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Voor gasvormige en vloeibare, agressieve, minder stroperige en niet-kristalliserende procesmedia, ook in agressieve omgevingen
  • Machine- en algemene installatiebouw
  • Indicatie van uitvalmelding op gascilinders
  • CDA (clean dry air) toepassingen


Bijzondere eigenschappen

  • Behuizing en onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen gemaakt van roestvrij staal
  • Betrouwbaar en economisch:
  • Schaalbereiken van 0 … 0,6 tot 0 … 1.000 bar


Omschrijving

Het compacte model 131.11 buisveermanometer is samengesteld uit een behuizing en onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen gemaakt van roestvrij staal. Het instrument voldoet aan de eisen van de internationale industrienorm EN 837-1.

Het modulaire ontwerp maakt een groot aantal combinaties mogelijk op het gebied van procesaansluitingen, nominale groottes en schaalbereiken. Door deze grote verscheidenheid kan het instrument in de industrie in een groot aantal toepassingen worden ingezet.

Het instrument wordt vaak gebruikt als uitvalmelder op gascilinders. Met het compacte ontwerp en bescheiden aanschafkosten kwalificeert de drukmanometer zich ook voor toepassingen in de machine- en installatiebouw.

Door de materialen van hoogwaardig roestvrij staal en het robuuste ontwerp is dit instrument idus geschikt voor vloeibare en gasvormige media, ook in agressieve omgevingen.

Voor de inbouw in bedieningspanelen kunnen de manometers met een opbouwmontageflens of een driehoekig ring en montagebeugel worden bevestigd.

Buisveermanometer, roestvrij staal
  • Buisveermanometer, roestvrij staal
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.