Model 113.13

Buisveermanometer, koperlegering

Kunststof behuizing, vloeistofvulling

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Voor meetpunten met hoge dynamische drukbelastingen of trillingen
  • Voor gasvormige en vloeibare, minder stroperige en niet-kristalliserende procesmedia die geen onderdelen van koperlegeringen aantasten
  • Hydraulica
  • Compressoren

Bijzondere eigenschappen

  • Trilling- en schokbestendig
  • Uitvoering volgens EN 837-1
  • Schaalbereiken tot 0 ... 400 bar

Omschrijving

Model 113.13 is een mechanische manometer met vloeistofvulling en kunststof behuizing.

De vloeistofvulling veroorzaakt het verdampen van de interne componenten en draagt bij aan een verhoogde tril- en schokbestendigheid.

De manometers zijn geschikt voor installatie in machines en fabrieken waar trillingen en schokken te verwachten zijn.

Deze manometers zijn gebaseerd op het meetsysteem met een Bourdonbuis. De afbuiging van de Bourdonbuis wordt omgezet in een beweging en aangeduid.

De kunststof behuizing en het venster zijn aan elkaar gelast en een O-ringafdichting bevestigt de procesaansluiting op de behuizing. Zo voldoet het instrument aan de hoge eisen voor spatwaterdichtheid IP65.

Met nauwkeurigheidsklasse 2,5 en de verkrijgbare nominale groottes 40, 50 en 63 is dit model geschikt voor een groot scala aan industriële toepassingen. Door de optioneel verkrijgbare montagebeugel kunnen ook manometers worden aangebracht met een procesaansluiting aan de achterzijde. De versie met nominale grootte 63 mm en procesaansluiting aan de achterzijde wordt als alternatief aangeboden met een montageflens aan de voorzijde van het instrument. Deze montageflens wordt gebruikt wanneer bijvoorbeeld paneelmontage uitsluitend vanaf de voorzijde mogelijk is.

Hydraulic pressure gauge, model 113.13
  • Hydraulic pressure gauge, model 113.13
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.