Modellen 101.00, 101.12

Buisveermanometer, koperlegering

Met kunststof capillair, NS 27 en 40

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Voor verwarmingsapparatuur en -installaties


Bijzondere eigenschappen

  • Procesaansluiting: G ¼ B of steekverbinding
  • Schaalbereik: 0…4 bar of 0… 6 bar
  • Model 101.00: Zeer eenvoudig te installeren (klikmontage)
  • Capillairen hoeven niet gebogen of gewikkeld te worden
  • Geschiktheid bewezen in lange termijntesten onder typische toepassingsomstandigheden.

Description

Model 101.00, 101.12 is een mechanische manometer met een kunststof capillair. Deze manometers zijn gebaseerd op het meetsysteem met een buisveer. De kunststof behuizing is verkrijgbaar in nominale groottes 27 mm en 40 mm.

Eigenschappen van de kunststof capillair
Door de lengte en flexibiliteit van het capillair kan de montagepositie van de indicator onafhankelijk zijn van het meetpunt. Door het gebruik van een specifieke kunststof wordt de lange termijn weerstand van het capillair eveneens behouden bij hoge temperaturen. Een voordeel van kunststof capillairen ten opzichte van koperen capillairen is dat deze niet gebogen of gewikkeld hoeven te worden. De kunststof capillairen maken installatie dus veel eenvoudiger en elimineren het risico op vermoeiheidsbreuk.

Toepassingsgebied in verwarmingstechnologie
Deze drukmeetinstrumenten zijn vooral geschikt voor toepassing in de verwarmingsindustrie. De geschiktheid van het instrument werd bewezen in langetermijntesten onder typische toepassingsomstandigheden.

Individuele klantvarianten
Gebaseerd op vele jaren ervaring op het gebied van productie en ontwikkeling, kan WIKA tevens klantspecifieke oplossingen aanbieden. De G ¼ B standard procesaansluiting kan op aanvraag ook met een kunststof afdichtingsring op het schroefdraad worden afgewerkt. Dit maakt het tijdrovende en foutgevoelige afdichten tijdens het monteren overbodig. Voor klantspecifieke procesaansluitingsontwerpen biedt WIKA tevens de ontwikkeling van kunststof steekverbindingen om aan de behoefte te voldoen.

Buisveermanometer model 101.12.027

Buisveermanometer model 101.12.027

  • Buisveermanometer model 101.12.027Buisveermanometer model 101.00.040
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.